Mattor & Golvskydd

Det bästa för kroppen är en varierad arbetsställning, att växla stillasittande arbete med att stå upp och jobba, röra på sig och variera hållningen. Våra smarta mattor för kontor, butik och lätt industri hjälper till med att skapa variation. Kombinationen av spänst och mjukhet varierar kroppens arbetsställning utan att man är medveten om det

 

Stand up.jpg

Art.nr: 6920 StandUp matta 770x530 mm, grå, blå,svart, röd 

Pris: 1095:- exkl.moms 

Ovansida av slitstark och smutstålig polypropylen. Undersida av mjuk och spänstig vinyl. Öljettförsedd för praktisk upphängning vid städning.  

STANDUP_SE.jpg

Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor  eller att få ont i fötterna när du står upp på  jobbet! ”StandUp!” är en smart ergonomisk  arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna. Skaffa dig en nyttig vana på jobbet.  Flytta stolen, gör plats för “StandUp!” -  använd ditt ståbord och må bättre

Standup krok.jpg

Art.nr: 6921StandUp krok

Pris: 99:- exkl.moms 

För att underlätta vid städning - häng upp din StandUp-matta på skrivbordskanten med StandUp! krok

Standup.jpg

Vår nya arbetsplatsmatta för ergonomi på kontor är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. “StandUp!” arbetsplatsmatta har en mjuk, dämpande och avlastande kärna för god belastningsergonomi vid stående arbete. Med snygg, halksäker yta av textil i fyra fina färger smälter den väl in vid ståbord på kontor, i receptioner och i butiker.

Gotessons_Standzone_1.jpg.800x2000_q80.jpg

Art.nr: 6912 Avlastningsmatta StandzOn 770x510 mm, svart

Pris: 770:- exkl.moms

Ergonomiskt utformad avlastningsmatta idealisk för stående arbete. StandzOn är en mjuk arbetsplatsmatta med ovansida av polyuretan som är ljuddämpande och avlastande. Genom att stå upp och jobba kan vi motverka hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och fetma, samt få en bättre hållning och välbefinnande.

standmat_gal_3-217x217.jpg

Art.nr: 6924 Matta INZONE™StandMat 710x530x21mm

Pris: 1190:- exkl.moms 

Tack vare den balanserade och väl avvägda mjukheten i SUN-FLEX®StandMat™ möjliggör man för de viktiga mikrorörelserna. Mikrorörelser stimulerar till ökad blodcirkulation i fötterna och de nedre extremiteterna och motverkar på så sätt trötthet, ömhet och allmänt obehag.

2018-06-15-Sun-Flex-028.jpg

Art.nr: 6995 Matta Boost™StandMat 570x460x24 mm

Pris: 1290:- exkl.moms 

Med SUN-FLEX®StandMat™Boost ger du dig själv en rejäl energikick.

Tack vare de 254 aktiveringspunkterna och de 24 mm av maximal komfort står du med glädje och arbetar långa stunder. Du väljer själv om du vill stå med eller utan skor. Står du utan, får du en ökad blodcirkulation genom de perfekt utformade aktiveringspunkterna vilket ”boostar” energinivån.

APM_1.jpg

Mattor för många miljöer 

En arbetsplatsmatta ska passa in i många miljöer, allt från torra kontor till tunga industrimiljö. Beroende på vilket material som mattan är uppbyggd av kan olika kemikalieresistens,  temperaturtålighet och eldfasthet erhållas.

Profilmatta.GIF

Profilmatta

Med Classic Print kan du profilera din matta med valfri design. Tvättbar Classic torkmatta. I färgskalan finns 33 färger att välja mellan. Det kraftiga nylongarnet ger en mycket fin lyster och färgbeständighet. Mattans baksida är gjord av tjock och kraftig nitrilgummi med förstärkta kanter. Resultatet blir en högkvalitativ tvättbar torkmatta med lång livslängd som effektivt suger upp väta (3-4 liter/m²) och samlar upp damm, sand och smuts. 

För ytterligare information och beställning, maila till: info@ercomi.se

Övrigt Golvskydd.jpg

Art.nr: 6963 Golvskydd 1000x1200

Pris: 560:- exkl.moms 

Ett stolsunderlägg skyddar effektivt golvet eller mattan från slitage och nedsmutsning.

 

STANDARD_UP_250_250.jpg

Art.nr: 6965 Golvskydd 1500x1200

Pris: 785:- exkl.moms 

Standard stolsunderlägg är tillverkade av återvinningsbar transparent ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för minskad halkrisk och hörnen är snyggt rundade. Tjocklek 2,4 mm.

Golvskydd svart.jpg

Art.nr: 6962 Golvskydd 1200x1500, svart

Pris: 1035:- exkl.moms 

Ett standard stolsunderlägg skyddar effektivt golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad baksida. Tillverkad av återvinningsbar ny vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken. Hörnen rundade för bästa design. Tjocklek 2,4 mm